Roel Anciaux

 

 

Roel werd op 2 maart 1971 te Vilvoorde geboren. Als jongste telg van 7 heeft Roel vrij snel moeten leren opkomen voor zijn overtuiging en principes, een les waarvan hij tot op vandaag de vruchten plukt.

 

Roel is een echte Meisenaar. Vanaf het prille begin tot 1998 woonde hij in het prachtige Oppem. In 1998 verhuisde hij naar Wolvertem-centrum. In 2007 werd Meise-dorp zijn nieuwe thuis.

 

Als kleine gast liep Roel school in het dorpsschooltje van Oppem. Daarna volgde hij zijn Middelbaar onderwijs aan het Jan-Van-Ruusbroeckcollege te Laken. 

Na zijn middelbare studies heeft hij nog gestudeerd in de Verenigde Staten. Tijdens dit verblijf in het buitenland heeft hij de waarde van onze Vlaamse identiteit leren apprecieren doch eveneens nog meer leren beseffen kwam dat alle mensen, ongeacht hun afkomst, ras of godsdienst dezelfde dromen en verwachtingen koesteren. 

Hij is sinds 1997 licentiaat in de Rechten (VUB). 

 

Hij is reeds sinds 1997 als Advocaat actief aan de Brusselse balie. Na zowel actief te zijn geweest binnen grote internationale, nationale en kleinere advocatenkantoren werd hij in 2019 vennoot binnen de schoot van het advocatennetwerk Miles Legal.

Hij is sinds 2020 eveneens erkend Bemiddelaar in Handels- en Commerciële zaken.

 

Naast zijn activiteiten binnen de balie en de politiek is hij liefhebber van sport (o.a. fietsen, fitness, skiën), motorrijden, reizen, bioskoop en een goed restaurant.  

 

Hij is getrouwd met Catherine. Samen hebben ze 3 prachtige dochters: Hannelore, Louise en Helena.

Mankevosstraat 33, 1860 Meise
GSM: +32 (0) 475-479 589
roel.anciaux@skynet.be
BTW BE 0893.948.832